Stel, je hebt een gas- of waterlek in je huis in (gemeente) Bergeijk. Wat kun je dan het beste doen?

Vermoed je dat er ergens in je woning gas lekt? Volg dan het ‘Solv stappenplan bij een gaslek’.

Bij een waterlek wil je niet dat je halve huis wordt opengebroken om erachter te komen waar de bron van de lekkage zit. Gelukkig hoef je voor een waterlekkage niet buiten de Kempen te zoeken voor een professioneel lekdetectiebedrijf. Solv Lekkage is gelokaliseerd in gemeente Eersel en komt ook op locatie in Bergeijk bij een gas- of waterlek.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Hoe gaat Solv jouw lekkage in Bergeijk verhelpen?

  In feite is elke lekkage uniek. Welke methode werkt nou het beste om jouw specifieke lek te detecteren?

  Solv Lekkage komt uiteraard naar jouw woning in Bergeijk voor een vakkundige inspectie. Ook nemen we de geschiedenis mee: hoelang zit het lek er al, is er elders in het huis iets te merken van de lekkage en heeft de woning wellicht een ‘speciale gebruiksaanwijzing’? Op basis daarvan kiezen we de voor de meest effectieve lekdetectietechniek.Er zijn uiteenlopende lekdetectiemethodes die zonder hak- of breekwerk het lek kunnen opsporen.

  Wij werken onder meer met de volgende lekdetectietechnieken

  • traceergas
  • drukmeting
  • endoscopie
  • thermografie/infrarood
  • kleurstof
  • rookgas

  Wil je meer weten over deze detectietechnieken om waterlekkages en gaslekken op te sporen? Klik dan hier.

  Detecteren en repareren, graag!

  Een lekkage is een zorg die je maar wat graag uit handen geeft. Maar als je Solv Lekkage belt, hoe gaat het dan verder qua verzekering en reparatie? Aan de basis van Solv Lekkage staat leidingexpert Stijn Boerboom. Hij is het vaste aanspreekpunt voor jouw lekkageprobleem.

  Stijn: “Detecteren van het lek is een belangrijk onderdeel van ons werk. Maar voor jou als klant is het verzekeringswerk eromheen en het oplossen van de lekkage natuurlijk minstens zo belangrijk. Solv Lekkage detecteert het lek, rapporteert het vervolgens voor je verzekering én verzorgt de reparatie. Het eventuele loodgieterswerk nemen we dus ook voor onze rekening – we zijn pas klaar als het lek is opgelost.”

  Solv-technieken-Endoscopie
  Solv Ultrasoonmeting

  Hoe kom ik in contact met Solv Lekkage?

  Wij hanteren een werkgebied van (omgeving) de Kempen. Ook voor een gas- of waterlek in Bergeijk, Westerhoven, Riethoven of Luijksgestel kun je dus contact opnemen met Solv Lekkage.

  Om meer te lezen over het soort lekkages dat Solv oplost, klik je hier. Direct contact opnemen om een afspraak te maken, kan via de link: Contact.