Wie bel ik bij een gaslek of waterlekkage in Valkenswaard?

Een lekkage, dat wil je niet! Solv Lekkage kan dit gelukkig voor je oplossen.

Bij een waterlek wil je niet dat je halve huis wordt opengebroken om erachter te komen waar de bron van de lekkage zit. Gelukkig hoef je voor een waterlekkage niet buiten de Kempen te zoeken voor een professioneel lekdetectiebedrijf. Solv Lekkage is gelokaliseerd in gemeente Eersel en komt ook op locatie in Valkenswaard bij een gas- of waterlek.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Als je een gaslek hebt, onderneem je waarschijnlijk graag zo snel mogelijk actie: klik hier wat je moet doen bij een gaslek.

  Heb je een waterlek of zit er ergens een vochtplek? Misschien zie je het vanaf het plafond naar beneden druppen maar is dat niet waar het lek oorspronkelijk is ontstaan. Wat je dan nodig hebt, is een bedrijf dat de bron van de lekkage kan detecteren. Want het hele plafond eruit breken, daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

  Waarom je bij ‘lekkage opsporen Valkenswaard’ bij Solv uitkomt? Solv Lekkage is een erkend lekdetectiebedrijf uit de Kempen. In 20 minuten kunnen we ter plaatse zijn in gemeente Valkenswaard. Met professionele meetapparatuur detecteren we het betreffende gas- of waterlek.

  Een lekkage opsporen: kan dat zonder hak- en breekwerk?

  Bij Solv werken we zo efficiënt mogelijk. Dankzij de uiteenlopende lekdetectietechnieken hoeven we voor het opsporen van het lek geen hak- of breekwerk te verrichten. De ene keer gebruiken we daarvoor drukmeting, de andere keer rookgas, traceergas of via endoscopie of thermografie.

  Meer lezen over onze verschillende detectietechnieken om een gas- of waterlek op te sporen? Klik hier voor onze meest gebruikte lekdetectietechnieken.

  Professionele lekdetectietechnieken, dat klinkt niet goedkoop…

  Goed nieuws: in de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar je gemaakte kosten, veroorzaakt door de lekkage.

  Meer weten? Neem contact op met Solv.

  Komen jullie ook bij een daklek? Of als er drukverlies is bij mijn cv-ketel?

  Een kapotte afvoer, verkleurde muur, lekkende leiding… Van dak tot kelder, waar je lekkage ook zit: voor al dit soort waterschades in je huis komt Solv Lekkage naar Valkenswaard toe om te kijken hoe we het lek zo snel en effectief mogelijk kunnen verhelpen. In heel gemeente Valkenswaard trouwens, dus ook als je in Borkel en Schaft of Dommelen woont.

  Wat Solv doet bij een lekkage?
  Inspecteren, detecteren, rapporteren, repareren

  Mooi dat Solv ook in Valkenswaard lekkages repareert: wanneer kunnen jullie komen?

  Solv Lekkage gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag om verdere waterschade te voorkomen. Klik hier voor onze contactgegevens of vul het formulier in om een afspraak te maken.

  Solv-technieken-Endoscopie