Ik heb een lekkage in mijn woning in Vessem, bij wie klop ik dan aan?

Een gaslek of waterlekkage in je huis wil je natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Woon je in Vessem, dan is het wel zo prettig als je binnen de Kempen een betrouwbare lekkagespecialist kunt vinden.

Solv Lekkage is een gecertificeerd lekdetectiebedrijf uit Duizel met tevens meer dan twintig jaar loodgieterservaring. We sporen de bron van de lekkage zonder hak- en breekwerk op, stellen een rapportage op (handig voor de verzekering) en repareren vervolgens het lek.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Zoek je een lekdetectiebedrijf in de buurt van Vessem? Bel Solv Lekkage

  Omdat gas en water beide via een leidingenstelsel lopen, kunnen we deze lekkages met gespecialiseerde detectietechnieken opsporen. Maar ook lekkages aan bijvoorbeeld je cv of dak kunnen we detecteren en verhelpen.

  Lekdetectie zetten we met name in als het gaat om een indirecte lekkage: er zit een vochtplek ergens op de muur of het plafond, je hebt drukverlies in je leiding of het drupt ergens op een plek waar het niet vochtig hoort te zijn. Of in het geval van gas: je ruikt ergens gaslucht waar je recent geen gas hebt ontstoken.

  Heb je een indirecte lekkage, zoals een vochtplek of drukverlies? Solv komt naar Vessem voor jouw lekkageprobleem

  Maak in beide gevallen een afspraak met Solv Lekkage zodat we op locatie in Vessem het lek zo snel mogelijk kunnen detecteren. Omdat we vanuit gemeente Eersel opereren, kunnen we binnen tien minuten in Vessem staan om de lekkage in kaart te brengen.

  Wat kan ik alvast doen voordat Solv Lekkage er is?

  Bij een waterlek: gaat het om een grote leidinglekkage? Dan sluit je allereerst de hoofdkraan af. Heb je een vochtplek, drukverlies of een andere kleinere lekkage waarvan je de oorsprong niet direct kunt achterhalen? Bel, mail of whatsapp met Solv Lekkage.

  Bij een gaslek: denk je dat het gaat om een groot gaslek? Zorg dan dat je zo snel mogelijk buiten staat en bel 112. Bij een (klein) gaslek in je meterkast bel je met het nationale storingsnummer gas & stroom: 0800-9009. Heb je een sluimerend gaslek op een andere plek in je huis? Neem dan contact op met Solv Lekkage.

  Hoe kom ik in contact met Solv Lekkage?

  Solv Lekkage heeft als werkgebied omgeving de Kempen, dus neem bij een lekkage in je woning in Vessem direct contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen of een whatsapp-bericht te sturen: 06-191 081 58. Vaste contactpersoon bij Solv Lekkage is Stijn Boerboom. Klik hier voor alvast een korte kennismaking deze leidingspecialist uit gemeente Eersel.

  Solv-technieken-Endoscopie