Help, ik heb een waterlekkage of gaslek in huis!

Hulp is (bijna) onderweg: neem direct contact op met Solv Lekkage. Solv is gevestigd in gemeente Eersel, dus we zijn snel in Hapert op locatie om het lek te detecteren.

Bij een waterlek wil je niet dat je halve huis wordt opengebroken om erachter te komen waar de bron van de lekkage zit. Gelukkig hoef je voor een waterlekkage niet buiten de Kempen te zoeken voor een professioneel lekdetectiebedrijf. Solv Lekkage is gelokaliseerd in gemeente Eersel en komt ook op locatie in Hapert bij een gas- of waterlek.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Wat te doen als je in jouw woning in Hapert een lek hebt ontdekt?

  Een gaslek en waterlekkage zijn twee heel verschillende lekken, maar toch zijn beide goed te detecteren via de speciale lekdetectietechnieken die Solv Lekkage gebruikt.

  Een waterlekkage klinkt minder urgent dan een gaslek. Wanneer moet je 112 bellen en wanneer kan Solv het oplossen als je ergens gas ruikt? Je leest het hier.

  Van een vochtplek op je plafond tot complete overstroming

  Ook bij waterlekkages kan er een behoorlijk verschil in prioriteit zitten: komt er een druppel per uur van de zoldering naar beneden of lijkt het meer op dweilen met de kraan open? Of kijk je misschien al maanden aan tegen een donkere vlek op het plafond en twijfel je of de vochtplek steeds iets groter wordt?

  In de meeste gevallen kunnen we telefonisch al adviseren wat de beste eerste stap is voordat we het lek gaan opsporen. Bijvoorbeeld de hoofdkraan afsluiten. Dat neemt de druk soms – letterlijk – al van de ketel.

  Vervolgens komen we naar je huis in Hapert voor een eerste inspectie van de lekkage. Is er een mogelijke aanleiding bekend of is de bron van het lek nog één groot vraagteken? Als we alles in kaart hebben gebracht, zetten we de meest effectieve lekdetectietechniek in voor jouw lekkage.

  Een lekkage detecteren, kan dat zonder hakken of breken?

  Onze lekdetectietechnieken vergen gelukkig geen sloopwerk. Dus geen zorgen dat jouw woning in Hapert al een bouwval wordt, nog voordat de lekkage is gevonden!

  Ook de loodgieterswerkzaamheden nemen we voor onze rekening. Solv Lekkage zorgt voor één contactpersoon gedurende de hele klus, van opsporen tot repareren.

  Een waterlekkage of gaslek, wie gaat dat betalen?

  Solv stelt een gedetailleerd inspectierapport op, die je direct naar je verzekeraar kunt sturen. Zo krijgt de verzekeringsagent een duidelijk beeld van de lekkage in jouw woonhuis in Hapert. In veel gevallen worden de kosten die je hebt gemaakt door het lek vergoed.

  Een gaslek of waterlek in Hapert? Solv lost het op

  Of het nu gaat om een directe of indirecte lekkage, een gas- of waterlek, in het leidingstelsel of elders: je kunt altijd bij Solv terecht. Bellen, appen of mailen, het kan allemaal. Klik hier voor onze contactgegevens.

  Solv-technieken-Endoscopie