Een lekkende leiding, verkleurde plek op de muur of (ander) vochtprobleem in je huis in Steensel?

Lekkages, in welke vorm dan ook, kunnen je natuurlijk gestolen worden. Dat vraagt om een grondige inspectie, want de zichtbare waterschade is lang niet altijd dezelfde plek als het oorspronkelijke lek.

Bij lekdetectiebedrijf Solv Lekkage ben je aan het juiste adres voor het opsporen en oplossen van lekkages voor particulieren en bedrijven.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Zit Solv Lekkage wel een beetje in de omgeving van Steensel?

  Het prettigst is natuurlijk wanneer je een lekdetectiebedrijf in regio de Kempen kunt vinden. Lekker in de buurt en betrouwbaar. Solv Lekkage opereert vanuit gemeente Eersel en kan bij een lekkage binnen tien minuten op locatie in Steensel staan.

  Wil je weten welke leidingspecialist uit Duizel er achter Solv Lekkage zit? Klik op: Over Solv

  Komt Solv Lekkage ook naar Steensel bij een gaslek?

  Zolang het (waarschijnlijk) om een klein gaslek gaat, staan we graag voor je klaar. Wil je weten wat je precies moet doen bij een gaslek? Klik hier voor het gaslek-stappenplan van Solv.

  Lekdetectie begint bij een grondige inspectie op de betreffende locatie in Steensel, waar het lek zich bevindt

  Zijn er lekdetectietechnieken die je kunt inzetten zonder het plafond, de vloer of muur te slopen?

  Gelukkig zijn bijna alle detectietechnieken zonder hak- of breekwerk inzetbaar. Solv Lekkage hanteert diverse lekdetectiemethodes om elk soort lekkage op te kunnen sporen, van traceergas tot drukmeting en thermografie.

  Fijn, als het lek is gedetecteerd. Wie gaat het nu repareren?

  Een daklek, drukverlies van je cv, kapotte afvoer, een vochtplek… dat wil je zo snel mogelijk gefikst hebben. Solv Lekkage is een erkend lekdetectiebedrijf met tevens meer dan 25 jaar loodgieterservaring. We sporen dus het lek op in je woning in Steensel en verzorgen vervolgens de reparatie. En omdat we onze klanten van A tot Z willen ontzorgen, kijken we ook altijd mee welke mogelijkheden er zijn voor een schadevergoeding via de verzekering.

  Wil je je gas- of waterlekkage laten herstellen? Solv gaat voor je aan de slag

  Via welke weg kan ik het beste contact opnemen met Solv Lekkage?

  Woon je in gemeente Eersel en wil je zo snel mogelijk verlost worden van die lekkage? Bel Solv Lekkage: 06-191 081 58 of stuur een bericht via WhatsApp. Ons contactformulier invullen kan ook. We helpen je graag verder!

  Solv-technieken-Endoscopie