Lekkage in je huis in Middelbeers?

Logisch dat je dan op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf in de buurt van Middelbeers dat jouw lekkage kan opsporen en verhelpen.

Solv Lekkage is een erkend lekdetectiebedrijf uit de Kempen. Onze standplaats is Duizel, dus ook in gemeente Oirschot zijn we snel ter plaatse. In een kwartier kunnen we al in Middelbeers staan, inclusief uiteenlopende lekdetectieapparatuur voor verschillende soorten lekkages. Want ook zichtbare lekschade laat nog niet altijd zien waar precies de oorsprong van het lek zit.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Waterschade door een lekkage? Of een gaslek in je woning?
  Solv lost het op

  Lekkage? Bel de vakman

  Neem je contact op met Solv Lekkage voor een afspraak, dan krijg je een vaste contactpersoon die de hele klus van A tot Z voor je regelt. Stijn Boerboom is de grondlegger van Solv Lekkage, en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in dit werkveld. Meer lezen over leidingspecialist Stijn Boerboom? Klik hier

  Probleem: lekkage. Oplossing: Solv

  Wat kun je verwachten als je vanuit Middelbeers belt voor het opsporen van een lekkage in je woning (of bedrijfspand)?

  • Solv Lekkage komt op locatie in Middelbeers kijken om wat voor soort lekkage het gaat
  • Samen zoeken we uit welke kosten voor rekening van de verzekeraar zijn
  • We sporen het gaslek of de waterlekkage op en je ontvangt van ons een inspectierapport
  • Ook de loodgieterswerkzaamheden nemen we voor onze rekening

  Inspectie, lekdetectie én reparatie van de lekkage dus. Wil je meer weten over de werkwijze van Solv Lekkage? Klik hier

  Gaslek of waterlekkage in Middelbeers?

  Voor beide soorten lekkages heeft Solv Lekkage geavanceerd lekdetectieapparatuur dat zonder hakken of breken het betreffende lek kan opsporen. We gebruiken onder meer thermografie, endoscopie, gasdetector, traceergas, drukmeting, rookgas, ultrasoonmeting en kleurstof. Klik hier voor meer informatie over deze lekdetectietechnieken.

  Voor iedere lekkage in gemeente Oirschot

  Hoe snel we ter plaatse kunnen zijn bij een lekkage? Dat verschilt per moment, maar bij Solv Lekkage doen we ons uiterste best om de wachttijd kort en behapbaar te maken. Een lekkage in huis zie je natuurlijk liever gisteren dan vandaag gerepareerd!

  Neem direct contact met ons op, zodat we zo spoedig mogelijk een afspraak in kunnen plannen. Waar nodig bespreken we een eventuele tijdelijke oplossing, om meer waterschade in je woning in Middelbeers te voorkomen.

  Solv-technieken-Endoscopie