Wat je moet doen bij een lekkage in je woning in Veldhoven

Gaat het om een gaslek of waterlek? En hoe urgent schat je de lekkage in?

Bij een waterlek wil je niet dat je halve huis wordt opengebroken om erachter te komen waar de bron van de lekkage zit. Gelukkig hoef je voor een waterlekkage niet buiten de Kempen te zoeken voor een professioneel lekdetectiebedrijf. Solv Lekkage is gelokaliseerd in gemeente Eersel en komt ook op locatie in Veldhoven bij een gas- of waterlek.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Woon je in Veldhoven en vermoed je een GASLEK in huis?

  1. Als het gaslek in je meterkast zit: bel bij een groot gaslek direct 112. Bij een klein gaslek kun je contact opnemen met het nationale storingsnummer gas & stroom: 0800-9009.
  2. Bevindt het gaslek zich elders in huis: zorg dat je de hoofdgaskraan afsluit en alle ramen en deuren openzet. Bij een sterke gaslucht bel je 112. Vermoed je een klein gaslek, laat dan een erkend lekdetectiebedrijf je gaslek opsporen.

  Solv Lekkage< zet geavanceerde lekdetectietechnieken in om de lekkage snel en efficiënt op te sporen, dus met zo weinig mogelijk hak- en breekwerk. Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

  Woon je in Veldhoven en vermoed je een WATERLEK in huis?

  1. Bij een grote waterlekkage: sluit direct de hoofdkraan af als het om een leidinglekkage gaat. Dreigt de boel in huis helemaal onder te lopen, schakel dan (indien veilig) eveneens de elektriciteit uit.
  1. Ook bij een (ogenschijnlijk) beginnend waterlek is het zaak om spoedig contact op te nemen met een lekdetectiebedrijf, om grotere waterschade te voorkomen.

  Bij een groot én klein waterlek: bel Solv Lekkage of stuur ons een bericht inclusief omschrijving van de lekkage, eventueel met foto(’s) van het lek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wie is Solv Lekkage?

  Solv Lekkage is een erkend lekdetectiebedrijf met als standplaats Duizel. Omgeving de Kempen is ons belangrijkste werkgebied, zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Zo staan we binnen 20 minuten in het centrum van Veldhoven. Dus bij elke lekkage in Veldhoven Dorp, Oerle, Meerveldhoven en Zeelst staan we snel op de stoep om de bron van de lekkage te detecteren en het lek te verhelpen.

  Stijn Boerboom is de drijvende kracht achter Solv Lekkage. Meer weten over deze leidingspecialist? Klik dan hier

  Een lekkage in Veldhoven? Solv komt naar je toe!

  Wat wij doen, is het gas- of waterlek beoordelen, opsporen, rapporteren en repareren. Klik om meer lezen over het 4-stappenplan van Solv Lekkage of om direct contact met ons op te nemen.

  Solv-technieken-Endoscopie