Heb je een lekkage in je woning in Wintelre en ben je op zoek naar een betrouwbaar lekdetectiebedrijf in de Kempen?

Solv Lekkage is een lekdetectiebedrijf inclusief loodgietersservice met gemeente Eersel als standplaats. Je kunt bij ons terecht voor opsporing en herstel van zowel gas- als waterlekkages.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Je woont in Wintelre en hebt een waterlekkage of gaslek in je huis. Wat nu?

  Waterlekkage verhelpen

  Een vochtprobleem in je huis kan allerlei vormen aannemen. Een vochtige plek op de muur, druppels aan het plafond, een lekkende leiding, drukverlies van je cv… Soms is de oorzaak van de lekkage duidelijk, maar vaker tast je in het duister. Solv Lekkage gebruikt professionele lekdetectietechnieken om het lek op te sporen.

  Gaslek opsporen

  Ruik je gas in je huis? Misschien heb je een gaslek. Klik hier voor ons stappenplan bij een mogelijk gaslek.

  Lekkage in Wintelre? Solv lost het op

  Solv Lekkage verzorgt lekdetectie en reparatie in en rondom de Kempen. Dus ook voor jouw waterlekkage of gaslek in Wintelre zetten we alle middelen in om het lek te vinden – zonder hak- of breekwerk.

  Na een eerste inspectie bekijken we welke lekdetectietechniek we gaan inzetten. Dat kan traceergas of rookgas zijn, maar ook via een drukmeting, thermografie, endoscopie of met behulp van kleurstof. Uiteraard altijd in goed overleg, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

  Solv-technieken-Endoscopie

  Daklek? Kapotte afvoer? Vochtplekken? Waterschade? Kortom: lekkageproblemen? SOLVen we!

  Solv Ultrasoonmeting

  Contact met Solv Lekkage

  Je kunt ons bellen (06-191 081 58), een bericht via WhatsApp sturen of het contactformulier invullen. Wil je eerst meer lezen over onze detectietechnieken? Klik hier.