Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Waterlekkage? Solv lost het op

  Zie je een vochtige plek tegen het plafond, een verkleuring in de vloer of drupt het ergens waar het niet hoort te druppen? Waarschijnlijk heb je een waterlekkage. Maar ook al zie je een vochtplek, nog steeds weet je dan niet altijd waar de oorsprong van het lek ligt.

  ‘Ik weet niet waar de waterlekkage vandaan komt. Betekent dat dan meteen hakken en breken?’

  Gelukkig niet. Dankzij geavanceerde detectietechnieken kan Solv een lek zonder sloopwerk opsporen.

  Is de bron van de lekkage onbekend?

  Geen probleem: Solv spoort deze met professionele detectietechnieken op

  Directe of indirecte lekkage?

  Een waterlek kan vrijwel overal in huis voorkomen: vloer, muur, plafond of direct bij de watertoevoer of -afvoer. Is het lek duidelijk te zien bij bijvoorbeeld de kraan of een koppeling, dan kan de loodgieter vaak meteen aan de slag. Bij een indirecte lekkage heb je ergens een vochtplek ontdekt of zie je druppelvorming waar helemaal geen vocht hoort te zitten.

  Soms zie je ergens een vochtplek ontstaan, terwijl dat niet de oorsprong is van het lek. Bijvoorbeeld omdat daar een kier of naad loopt waar het water makkelijker doorheen kan sijpelen. Dan is het slim om een professioneel lekdetectiebedrijf in te schakelen. Solv Lekkage beoordeelt het lek en bepaalt vervolgens welke detectietechniek het meest geschikt is voor de opsporing van de bron.

  Meer over detectietechnieken