Woon je in Reusel en heb je een gaslek of waterlekkage? Solv Lekkage helpt je verder.

Vermoed je dat er ergens in je woning gas lekt? Volg dan het ‘Solv stappenplan bij een gaslek’.

Bij een waterlek wil je niet dat je halve huis wordt opengebroken om erachter te komen waar de bron van de lekkage zit. Gelukkig hoef je voor een waterlekkage niet buiten de Kempen te zoeken voor een professioneel lekdetectiebedrijf. Solv Lekkage is gelokaliseerd in gemeente Eersel en komt ook op locatie in Reusel bij een gas- of waterlek.

Waterlekkage of gaslek?
Solv lost het op

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  Bij spoed? Stuur een whatsapp of bel

  Wat doet Solv Lekkage?

  Solv is een lekdetectiebedrijf uit de Brabantse Kempen dat lekkages opspoort én repareert. Geavanceerde detectietechnieken en 25 jaar ervaring in de loodgieters-/installatiebranche zorgen voor een vakkundige en oplossingsgerichte manier van werken. Leidingexpert Stijn Boerboom is het vaste aanspreekpunt bij Solv Lekkage.

  Wij zijn gevestigd in Duizel: in een kwartier kunnen we in Reusel ter plaatse zijn om de bron van het gaslek of waterlek te achterhalen en de lekkage te verhelpen. Meteen contact opnemen met Solv? Stel hier je vraag of maak direct een afspraak.

  Wat te doen bij een water- of gaslek in je woning in Reusel?

  Gaslek in je huis in Reusel

  Als je denkt dat je een gaslek in huis hebt, is een goede eerste inschatting van belang. Vermoed je een klein of een groot gaslek?

  Bij een groot gaslek bel je meteen 112. Verwacht je dat het gaat om een klein gaslek? Klik dan hier voor het Solv gaslek-stappenplan.

  Waterlek in je huis in Reusel

  • Eerste beoordeling: is er een tijdelijke oplossing nodig voor de (water)overlast?
  • Bron opsporen: we inspecteren het lek en detecteren de bron
  • Inspectierapport opstellen: ook handig voor de verzekering
  • thermografie/infrarood
  • Herstellen: onze gekwalificeerde loodgieter repareert de lekkage

  Wij verhelpen directe én indirecte lekkages, gas- en waterlekken

  Komen jullie ook in Reusel bij een lek waarvan de bron onbekend is?

  Voor jou een vervelend probleem, voor Solv een uitdaging. Onze uiteenlopende lekdetectietechnieken maken het mogelijk het zoekgebied steeds verder te verkleinen en uiteindelijk de bron van de lekkage op te sporen.

  Of je lekkage nou via het leidingstelsel is ontstaan, via de cv-ketel of het dak: een lek kun je missen als kiespijn. De directe overlast, maar ook het gedoe eromheen.

  Daarom biedt Solv Lekkage het totaalpakket aan: detecteren, rapporteren, repareren. En kom je naderhand toch nog een vochtplek tegen waarover je twijfelt of die er later bij is gekomen, dan staan we gewoon weer op de stoep in Reusel. Een klus is pas geklaard als jij als klant helemaal tevreden bent!

  Kan ik Solv Lekkage meteen bellen bij een lek?

  Ons werkgebied is (omgeving) de Kempen, dus ook in Reusel, Hulsel, Hooge Mierde en Lage Mierde komen we gewoon op locatie voor lekdetectie en reparatie.

  Bel ons gerust voor een afspraak: klik op Contact voor ons telefoonnummer. Mochten we niet meteen opnemen: een bericht sturen via WhatsApp of per mail kan ook altijd.

  Of vul online het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Solv-technieken-Endoscopie

  De lekkage bevindt zich in ons bedrijfspand in Reusel, wat nu?

  Solv Lekkage verzorgt opsporing en reparatie van gas- en waterlekken voor zowel particulieren als bedrijven. Geen probleem dus: neem contact met ons op voor een afspraak.